Доставка

Безплатна доставка

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА до населено място в България за всички поръчки на смартфони или таблети независимо от теглото на пратката. Заплаща се само стойността на продуктите – няма такси за наложен платеж или куриерски услуги.

Фиксиран час на доставка

(само за населени места с офиси на Спииди!)

В случай, че желаете пратката да ви бъде доставена в точно определен час (+/- 15 минути) се заплащат допълнително 2.40 лева независимо от стойността на поръчката или цената на доставка. Таксата от два лева за фиксиран час на доставка ще ви бъде начислена допълнително при получаване на вашата поръчка. При потвърждението на поръчката ще уточним точния час на доставка.

Срок на доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Спииди съгласно техния график на посещение на съответното населено място. При ежедневно посещение на населеното място от куриер на Спииди, срока на доставка е 1 работен ден.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се предават същият ден на куриера и се доставят до клиента на следващия работен ден. Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.

Поръчки направени след 16 часа в работен ден се предават на куриера на следващия работен ден и се доставят на клиентите на по-следващия работен ден. Поръчки направени след 16 часа в петък както и през почивните дни – събота и неделя (или официални празници) се предават на куриерите за доставка в понеделник (или първият работен ден след празници) и се получават от клиентите във вторник (или вторият работен ден след празници).

Получаване от офис на фирмата

Поръчаните артикули може да получите и на място в нашия офис на адрес е гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Цветна Градина № 1 вх. Б офис 19. Необходимо е предварително да потвърдим по телефон наличността на желаните от вас продукти и времето за получаване.

Плащане

Можете да платите, закупените от Вас продукти по следните начини:

Наложен платеж

В брой на куриера или служителя на нашата фирма при получаване на стоката.

По банков път

Свържете с нас за да ви изпратим банкова сметка.

Направете банков превод на сумата на поръчката като посочите нейния номер.

Не се приемат плащания направени по банков път от банки извън територията на България!

На място в нашия офис

Може да заплатите в брой в нашия офис на адрес гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Цветна Градина № 1 вх. Б офис 19 след предварителна уговорка.


Scroll To Top