Гаранция на продуктите

Всички продукти, предлагани от Дигиталс ООД разполагат с 2 години гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Важно: Гаранцията се обслужва от оторизираните сервизи на производителите!

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от дистрибутора или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители

•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок стоката се изпраща (или занася) до офиса на Дигиталс ООД за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на Дигиталс ООД. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията. Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Гаранцията губи валидност:

а) при изгубена гаранционна карта;

б) при опит за ремонт от неоторизиран от SmartphoneMania.bg лице или сервиз;

в) при повреди причинени от неправилна експлоатация;

г) при нарушаване на физическата цялост на изделието;

д) при химическо, електрическо или друго въздействие несвързано с нормалната експлоатация на продукта.

Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва от оторизираните сервизи на производителите на гаранционните продукти, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието.

Задълженията на SmartphoneMania.bg по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Освен търговската гаранция, е приложима и законовата гаранция за съответствие на стоките според ЗЗП.


Scroll To Top